PANDHY’S™ lak za nohte, na vodni osnovi

PANDHY’S™ naravni odstranjevalec laka

Naš lak za nohte na vodni osnovi je inovativen naravni koncept za razliko od navadnih lakov za nohte. Če ste navajeni na uporabo tradicionalnih lakov lahko pride do sprememb na nohtih. Potrebno je pozabiti na prejšnjo izkušnjo s tradicionalnimi laki potem pa boste pripravljeni sprejeti naš lak na vodni osnovi.

Kakor uporabljati Pandhy’s lak za nohte na vodni osnovi?

Očistite nohte z milom in vodom. Priporočljivo je, da počistite nohte z našim odstranjevalcem, da bi nohti bili suhi, brez maščobe, ali ostanka losijona za roke ipd. Oljni losijoni, ali na splošno losijoni za roke odbijajo lak na vodni osnovi in vplivajo na njegovo obstojnost.

Nanesite več rahlih plasti, za bolj dolgotrajni efekt, v enakomernih premazih. Dve plasti bosta dovolj za najboljši efekt. Pustite, da se lak med nanašanjem plasti dobro posuši, 30 sec ali več, odvisno od temperature in vlage zraka. Crystal Clear (barva ID 01) se nanaša zaradi pokanja laka in njegove krhkosti , pomaga tudi, da vaš lak traja dlje. Z njim Vaša manikura dobi profesionalni videz.

Izogibajte se dolgemu namakanju nohtov v topli vodi nekaj ur po nanašanju. Priporočljivo je tudi, da se ne prhate, kopate ali ne perete posode vsaj 3-4 ure zaradi možnosti poškodovanja laka. Najboljše je da sploh ne namakate rok v vručo vodo do 4 ure potem, ko ste namazali laka.

PANDHY’S™ Water-Based Nail

Kakor odstranjevati lak na vodni osnovi?

On se odstrani z Pandhy’s naravnim odstranjevalcem laka. Klasični odstranjevalec laka pogosto odstrani tudi lak. Na bombažno blazinico dajte malo količino odstranjevalca za lak, dajte na nohat/e, in pustite da deluje okoli 2 minuti, da bi se zmehčal. Potem podrgnite ostanek laka z nohta. Po potrebi ponovite. Operite roke z vodo da odstranite ostanke odstranjevalca. Pandhy’s lak lahko odstranite tudi če namačete nohte nekaj minut v topli vodi in z nohtom podrgnete ostanek laka.

Pandhy’s lak za nokte narejen je da se dobro sprime na površino nohta. Če ostane dlje na nohtu Vam bo potrebno malo več napora pri odstranjevanju. Za lažje odstranjevanje laka odstranite ga enkrat na teden.

Tabela z barvami »

©2020. CosMed Kft. - PANDHY'S™ homepageDepilacijeTretmani SalonihMake-upContact